bug-future-show

Bug future show

U velikoj dvorani zagrebačkog kina Europa tražilo se mjesto više. Otvorenje najvećeg tech showa u RH privuklo je mnoge zaljubljenike u moderne tehnologije.

Nastavi čitati ...
skola-plivanja

Škola plivanja za djecu

Škola plivanja u Top-Termama Topusko započela je nekoliko godina prije Domovinskog rata, djelovala je u izbjeglištvu, a nakon povratka i obnove djeluje stalno.

Nastavi čitati ...
radionica pisnje projekata

Radionica pisanje projekata

Na radionici smo dobili informacije s primjerima kako se javljati na natječaje i kako pisati projekte, obuhvaćeni su projekti koji se pišu za natječaje u RH.

Nastavi čitati ...

Arheološka iskapanja

Centar za istraživanje stare povijesti obavio je i ove godine arheološko sondiranje i geomagnetsko snimanje na lokalitetu Školski park.

Nastavi čitati ...
radionica-topusko

Radionica u Topuskom

Radionica „Vođenje radionice i komunikacija s grupom“ održana je 29.09.2014. u prostorijama knjižnice u Topuskom. Voditeljica je bila Gordana Ramač.

Nastavi čitati ...
dan-opcine

Dan Općine Topusko 2014.

Dan Općine Topusko i blagdan Sv. Vida obilježeni su 14. i 15. 06. 2014. godine raznim manifestacijama i svečanom sjednicom Općinskog vijeća Topuskog.

Nastavi čitati ...
off road

Croatia Trophy 2014

Malo je poznato da se u okolici Topuskog održava već tradicionalna najteža i najzahtjevnija extrem off road utrka trophy tipa u evropi, Croatia Trophy.

Nastavi čitati ...
dan-planeta-zemlja

Dan planeta Zemlja 2014.

Na području Općine Topuskom tradicionalno se obilježava Dan planeta Zemlja uređenjem i čišćenjem u kojem sudjeluju mnogi pojedinci, udruge i institucije.

Nastavi čitati ...
radionica-topusko

Osnove financija udruga

Predavanje je vodio Mladen Đurkinjak. Cilj ovakvih radionica je proširiti znanje predstavnika udruga o osnovama vođenja financija za neprofitni sektor.

Nastavi čitati ...
mali-nogomet

Malonogometni turnir

Još jedan turnir u malom nogometu odigran je 01.03.2014. godine u dvorani Top-Termi Topusko koji su bili i organizatori. Ovaj put je to bio turnir za veterane.

Nastavi čitati ...
info-dani

Regionalni info dani

Regionalni Info dan organizirala je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva uz podršku partnera Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Nastavi čitati ...
mirko-sevic

Mirko Šević u knjižnici

Mirko Šević rođen je u Kladuši, diplomirao je na Višoj upr. školi u Zagrebu. Od 2007. je član The Society for Art of Imagination sa sedištem u Londonu, Njujorku i Tokiju.

Nastavi čitati ...