humanitarna akcija

Humanitarna akcija

UTopuskom je odigrana prijateljska nogometna utakmica između reprezentacije nacionalnih manjina i NK Topusko, a u sklopu akcije humanitarne pomoći udruzi "Naša nada"

Nastavi čitati ...
put spasa gređani

Memorijalni put spasa

Dana 12.09.2015. godine svečano je otvoren rekonstruirani i obnovljeni "Memorijalni put spasa" u Gređanima, a u organizaciji mjesnih odbora Gornji i Donji Gređani.

Continue Reading ...
arheolozi

Arheološka iskapanja

I ove godine nastavlja se istraživanja od prethodne tri godine na pronađenoj građevini s više prostorija koja je vjerojatno služila kao javna zgrada.

Nastavi čitati ...
seoska-olimpijada

6. Seoska olimpijada

Seoska olimpijada već se tradicionalno održava u organizaciji Zavičajnog kluba Marin brod. Kao i svake godine, sudjeluju ekipe iz susjednih sela.

Nastavi čitati ...
jadranske-igre

Jadranske igre u Topuskom

"Jadranske igre" su show program ĉija je osnova natjecanje između gradova, općina i mjesta. Natjecanje, u formi showa, održava se u periodu od 6. lipnja do 19. rujna 2015.

Nastavi čitati ...
dan-opcine

Dan Općine Topusko 2015.

Dan Općine Topusko i blagdan Sv. Vida obilježeni su 14. i 15. 06. 2014. godine raznim manifestacijama i svečanom sjednicom Općinskog vijeća Topuskog.

Nastavi čitati ...
hselo

Dan Hrvatskog Sela

Svečano je obilježeno 314 godina od osnutka Hrvatskog Sela. Procesija je krenula ispred Župne crkve u Topuskom do kapelice u Hrvatskom Selu.

Nastavi čitati ...
spomenik

Spomenik u Gređanima

U mjestu Gređani otkriveno je spomen-obilježje masovne grobnice na mjestu ekshumacije osmero hrvatskih branitelja i civila pogubljenih 1991.

Nastavi čitati ...

Dan planeta Zemlja 2015.

Na području Općine Topuskom tradicionalno se obilježava Dan planeta Zemlja uređenjem i čišćenjem u kojem sudjeluju mnogi pojedinci, udruge i institucije

Nastavi čitati ...
croatia trophy

Croatia Trophy 2015

Malo je poznato da se u okolici Topuskog održava već tradicionalna najteža i najzahtjevnija extrem off road utrka trophy tipa u evropi, Croatia Trophy.

Continue Reading ...
fasnik-u-topuskom

Fašnik u Topuskom 2015.

Nakon više godina tradicija obilježavanja fašnika vratila se je na ulice Topuskog, najviše zahvaljujući organizaciji u režiji Narodne knjižnice i čitaonice Topusko.

Nastavi čitati ...
maskenbal 2015

Maskenbal Top-Terme 2015

Tradicionalni maskenbal u Topuskom nije iznevjerio ni ove godine. U subotu 25. velj. 2015. u restoranu hotela Toplica ponovno je bila dobra zabava uz odlične maske.

Nastavi čitati ...