ITD Band

ITD Band izdao je novu pjesmu pod nazivom "Kao ja", a uskoro slijedi i novi album. Kao pjevač tu je ponovno Branislav Bekić iz prve postave banda.

20. Igre HRVI

Po prvi put u Topuskom održane su Županijske igre HRVI SMŽ. Većina sportova odigravala se na sportskim terenima Top-Termi Topusko.

Dan općine Topusko

Dan Općine Topusko i blagdan Sv. Vida obilježen je svečanom sjednicom i raznim kulturnim događanjima u samom Topuskom.

Dan planeta zemlja

Za Dan planeta Zemlja u Topuskom se organizira akcija čišćenja mjesta. Ove godine po prvi put sudjelovala je i udruga za informatiku Topnet.

croatia trophy

I ove godine održan je u okolici Topuskog Croatia Trophy, jedna od najzahtjevnijih off road utrka u Europi. Prolog i start bili su ispred Top-Termi.

osnove financija

Savjetovanje za predstavnike udruga i organizacija iz neprofitnog sektora u sklopu programa E-misija održano je u vijećnici Općine Topusko.

mali nogomet

Još jedan turnir u malom nogometu odigran je u sportskoj dvorani Top-Termi. Ovaj put je to bio turnir za veterane, igrače iznad 35 godina.

sportski turniri

Dva sportska turnira odigrana su isti dan u Topuskom. Ribolovni turnir na jezeru i dva kola Male lige viseće kuglane ispred ulaza u hotel Petrova gora.

brošura o topuskom

Brošura o ljepotama Topuskog. Izdavač Turistička zajednica općine Topusko. Čitanje direktno na web stranici, ukupno 20 stranica.

dječji maskenbal

Ovogodišnji maskenbal u organizaciji Turističke zajednice Topusko i Top-Termi bio je pravo veselje za djecu. Prijavilo se čak 26 maski.

knjižnica u hotelu

Povodom otvorenja knjižnice u predvorju hotela "Toplica", gost je bio pjesnik Enes Kišević. Knjige je hotelu donirao Miljenko Batalo iz Topuskog.

maskenbal 2014.

Tradicionalni maskenbal u Top – Termama nije iznevjerio ni ove godine. Ponovno je to bila dobra zabava.